Мъжете започват защита на титлата

15.01.2019 г.

Мъжкият отбор на "Локомотив Никола Нанов" започва защита на титлата си от последните две държавни първенства в петък в Бургас.

Девет отбора стартират в новото първенство, първият кръг от което е през уикенда на басейн „Парк Арена ОЗК” в Бургас. В шампионата ще участват съставите на столичните „Локомотив Никола Нанов” (носител на титлата в последните две години) с треньор Георги Гаджев, ЦСКА (тр. Йордан Велинов), „Славия” (тр. Раде Виденов) и „Левски” (тр. Орлин Тодоров), варненските „Комодор” (тр. Николай Райков), „Черно море” (тр. Милуш Адамов), КПС „Варна” (тр. Найден Найденов) и „Аква Спорт” (тр. Стефан Георгиев), както и бургаския „Черноморец” (тр. Петър Йонов).

КПС „Варна” за първи път сформира мъжки отбор, с който ще играе в първенството. Клубът записа по две титли в миналите две години – във възрастите U15 и U17.

Според регламента отборите ще се срещнат по веднъж по системата „всеки срещу всеки”. В първия кръг в Бургас ог 18 до 20 януари 2019 г. (петък до неделя) ще са мачовете между столичните тимове от една страна и съставите от Варна и Бургас. Във втория кръг ще има два паралелни турнира. Отново в Бургас от 15 до 17 февруари ще се срещнат един срещу друг отборите от морските градове, а по същото време в София – съставите от столицата.

След изиграването на всички мачове се прави общо класиране и първите 4 тима продължават борбата за медалите, а останалите 5 ще играят за класиране от пето до девето място.

Двубоите във финалната четворка отново ще са на най-модерния басейн в България – „Парк Арена ОЗК” в Бургас на 20-21 април 2019 г.

Виж програмата на мачовете в първенството ТУК

http://loko-nnanov.com/uploads/%20%D0%9C%D0%AA%D0%96%D0%95%202019.docx

 
1.973 ms.